Mantra Specialty Coffee Minibar
Facebook
Cupping     Kóstoló est     Ismerd fel az ízeket!     Jelentkezés    


CUPPING

CUPPING

„The coffee bean show”

A cupping az a módszer, amivel a pörkölés után és az italok készítése előtt a legtisztább következtetéseket vonhatjuk le egy adott kávéfajta minőségéről, ízjegyeiről.


KÓSTOLÓ EST

KÓSTOLÓ EST

„Belső Utazás a Külső Alkímia Világában”

Mantra: "TEA vagy KÁVÉ?" - Örök kérdés... volt eddig!

Több éves közös kísérletezés és önmegfigyelés eredményeképpen összeállítottunk Nektek egy, a Nirvana kapujába vezető koffein zarándoklatot :D

Tapasztalati meggyőződésem, hogy a termesztéstől a készítésig megfelelő eljárásokkal kezelt növények, ugyanúgy gyógynövények (komplex egymást támogató hatóanyag egység), mint a kifejezetten ebbe a csoportba önkényesen belekényszerítettek. :)

Szóval nagyon szép, harmonikus, könnyen követhető koffein ívet lehet felépíteni különböző teákból és kávékból, ha tapasztalati úton ismerjük a Tudatra gyakorolt hatásaikat.

A transzmutáció lépései röviden:
1. iwaki kóstoló
2. naked espresso
3. filter coffee kóstoló
4. tiramisu + mizudashi kóstoló
5. pu erh tea kóstoló
6. cascara
7. matcha tea kóstoló.

Tartsatok Velünk, Utazzunk Együtt a Végtelenben és azon is túl... :D

ISMERD FEL AZ ÍZEKET!

ISMERD FEL AZ ÍZEKET!

„Feel the flavour”

Volt már olyan, hogy bor vagy kávékóstolás közben nagyon ismerős volt egy íz, de nem tudtad megfogalmazni, hogy mi az?

Ha szeretnél objektív visszajelzést kapni pillanatnyi ízfelismerő képességedről gyere és teszteld magadat, valódi alapanyagokból készült, 30 féle kivonattal!

JELENTKEZÉS, RÉSZTVÉTEL, ÁRAK

A képzések és események időpontjairól a facebookon és személyesen érdeklődhettek (https://www.facebook.com/MantraCoffee), illetve telefonon: Pálvölgyi Krisztián, +36-70-392-0212.
Eseményeinken jelenlétedre csak abban az esetben számítunk, ha az esemény időpontját megelőző napig meglátogatsz minket és elővételes jegyet vásárolsz vagy telefonon / email-ben jelzed, hogy jelen leszel: palvolgyi.krisztian@mantracoffee.hu.